Tuinontwerp

Als hoveniersbedrijf ontwerpen wij voor u een tuin die naadloos aansluit op uw wensen. Wiltinge Hoveniers neemt de tijd om uw smaak en ideeën in kaart te brengen. Zo ontwerpen wij voor u een tuin die draait om beleving en waar u zich thuis voelt.

Tuinaanleg

Wiltinge Hoveniers is een professioneel hoveniersbedrijf dat zich richt op kwaliteit en maatwerk. Wij leggen uw volledige tuin aan, maar ook losse toevoegingen worden door onze vakkundige hoveniers moeiteloos uitgevoerd. Woont u in Beilen? Neem gerust contact op. Of bekijk ons werkgebied.

Tuinonderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw tuin altijd perfect in orde is. Of het nu gaat om gazonverzorging, seizoensonderhoud of snoeiwerkzaamheden: Wiltinge Hoveniers onderhoudt uw tuin, zodat u zorgeloos kunt genieten in uw tuin.

Seizoensonderhoud – Voorjaarsbeurt / Najaarsbeurt

De frequentie van tuinonderhoud is bij elke tuin verschillend. Van twee keer per jaar (voorjaarsonderhoud / najaarsonderhoud) tot wekelijkse contracten (grasmaaien en gazononderhoud), wij zijn u graag van dienst.

Op zoek naar een hovenier in Beilen: Wiltinge Hoveniers, vakbekwaam hovenier in Beilen voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Wiltinge Hoveniers TuinKeur gecertificeerd

Bent u op zoek naar een professionele en gecertificeerde hovenier in Beilen? Dan bent u bij Wiltinge Hoveniers aan het juiste adres. Als hoveniersbedrijf staan wij voor u klaar met de vijf zekerheden van TuinKeur:

TuinKeur gecertificeerd hovenier Beilen, Assen Hooghalen
Wij zijn u graag van dienst!

Neem gerust contact op om uw tuinwensen te bespreken.