Over Wiltinge Hoveniers

Mag ik mij even voorstellen, Koos Wiltinge. Hovenier.

Wiltinge hoveniers is een modern hoveniersbedrijf, dat zijn werkzaamheden uitvoert in de omgeving van Assen, Beilen, Westerbork en Smilde.

Wij zijn een klein hoveniersbedrijf met veel ervaring, vanaf 1978, dat zich onderscheid door creatieve en doordachte tuinontwerpen, compleet uitgevoerd door vakmensen met een passie voor tuinen en groen.

Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit, geven wij naast onze uitstekende service, 1 jaar volledige garantie op alle geleverde en aangebrachte beplanting, inclusief arbeidsloon.
Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren, bedrijven en instellingen.

U wilt uw tuin veranderen of aanleggen, maar U weet niet waar U moet beginnen? En wat kost het wel allemaal. Op deze vragen met betrekking tot uw tuinwensen hebben wij voor U een creatieve oplossing.

Van vijverpartijen tot stijltuinen, van kindvriendelijk tot mooi aangelegde terrassen, van natuurlijk wild tot super strak, van Japanse tuin tot Engelse landschapstuin, voor de specialisten van Wiltinge hoveniers is elke tuin een uitdaging en we doen dit met grote passie voor ons vak.

Wij komen graag eens geheel vrijblijvend bij U kijken wat de mogelijkheden voor uw tuin of bedrijfsplantsoen zijn. Neem gelijk eens even contact met ons op via telefoon of vul ons contract formulier in, dan nemen wij contact met U op.
Wij brengen uw tuin tot leven.